Telefoon: 055 – 785 62 68
DierNL

Onze projecten

 

Stem voor Dieren

Stem voor dieren

Stichting Stem voor Dieren is opgericht met als doel om dieren die voor hun verzorging afhankelijk zijn van mensen te beschermen. Ook wil Stem voor Dieren dat kinderen zich op speelse wijze bewust worden van hun verantwoordelijkheid voor hun leefomgeving en hen leren zorg te dragen voor de natuur en het milieu.

Stem voor Dieren wil ook dat de verboden praktijk van zonder verdoving afbranden van biggenstaartjes stopt. Daartoe hebben ze advocate Liesbeth Zegveld ingeschakeld voor een procedure tegen de staat. Stichting DierNL steunt deze procedure financieel. 

Lees er meer over op http://stemvoordieren.nl


Eyes on Animals

Eyes on Animals

Bezoek, controle, inspectie en rapportage van internationale transporten, veemarkten en slachthuizen om onnodig dierenleed te voorkomen Zolang de vee-industrie bestaat, kunnen kleine verbeteringen in de dagelijkse praktijk het leed verzachten voor miljoenen individuele dieren. Eyes on Animals gelooft in de kracht van dialoog en verandering van binnenuit en werkt door heel Europa en zelfs daarbuiten. Stichting DierNL steunt Eyes on Animals vanaf het eerste uur.

Abonneer je op hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Kijk voor meer informatie op www.eyesonanimals.com


Stichting Okéhor

Stichting Okéhor

Okéhor zet zich in voor huisdieren van Rotterdammers die in armoede leven. Voor de huisdieren is er de dierenvoedselbank Rijnmond waar de stichting kosteloos dierenvoer verstrekt aan mensen die hier zelf nog maar moeilijk in kunnen voorzien.

Kijk ook op www.okehor.nl voor meer informatie. 


Stem voor Dieren

Dierenopvang Flappus

Dierenopvang Flappus in Zwolle is in januari 2019 verhuisd naar een nieuw onderkomen. Hier kunnen alle opvangdieren en wilde dieren van ruimere verblijven genieten en kunnen ze in alle rust bijkomen. U kunt dan denken aan kattenkamers, kattenkennels, konijnenhokken, volières, terraria en bijvoorbeeld papegaaienkooien. Maar ook zal er een dierenartsruimte komen en een quarantaineruimte. 

Dierenopvang Flappus werkt met vele vrijwilligers, maar ze hebben geld hard nodig om de zwerfdieren de eerste medische hulp te geven om te herstellen. Daarnaast hebben ze ook spullen (zoals voer en materialen voor verblijven) nodig om de dieren weer op krachten te laten komen. Doe ook iets om die arme zwerfdieren te helpen. Doneer bijvoorbeeld bruikbare spullen. Stichting DierNL steunt Flappus van harte. 

Meer informatie op: www.flappus.nl

Stiching DierNL

Help de dieren in nood

In Nederland worden nog altijd vele dieren verwaarloosd en aan hun lot overgelaten. Help deze dieren.

Word donateur

Initiatieven die DierNL o.a. ondersteunt

Bekijk hier al onze projecten

Contact

Honingzwam 127, 7324 CC APELDOORN

Telefoon: 055 – 785 62 68

KVK-nummer: 61863157